free bootstrap theme

Produsele și serviciile firmei noastre sunt variate și cuprind o gamă largă,
de aceea vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi soluția optimă pentru dorința voastră! 

Cărți de vizită

Carti de vizita din carton standard alb – mat sau lucios – cu grosime de de 350 g/mp. 
Carti de vizita pe carton special cu plastifiere lucios, mat sau soft touch.
Carti de vizita cu folio disponibil in orice culoare (auriu, argintiu, rosu metalizat, negru mat, albastru metalizat etc.)

Flyere

Flyere in orice format (A6, 3/A4, A5 sau A4) pe tipar digital si offset cu livrare foarte rapida.

Pliante

Tiparite pe echipemante digitale sau offset, pliantele reprezinta una dintre cele mai simple si eficiente metode de a promova serviciile firmei dvs.

Afișe

Prin intermediul unui afis bine conceput se pot prezenta multe informatii cu costuri reduse in zone cheie cu expunere maxima la publicul tinta.
Putem realiza orice dimensiune.
Datorita costurilor mici si a suprafetei mare de printare, afisele sunt cea mai simpla forma de publicitate stradala/ interioara.

Print A4-A3 color

Print color si alb-negru pe echipamente de ultima generatie Konica Minolta cu rezolutie de tiparire de 1200 dpi in timp rapid.

Cărți

Realizam carti in tiraje mici (de la 1 bucata la 500 bucati) pe tipar digital sau tiparire carti in tiraje mari (>500 bucati) pe tipar offset.

Roll-up banner 

Roll-up banner-ul este un sistem de afisaj expozitional portabil, foarte usor de transportat si de utilizat, recomandat pentru prezentari vizuale.

Bannere

Afisat in zone cheie – In aproape orice dimensiune, bannerul va contribui la promovarea produselor si serviciilor dumneavoastra.

Casete Luminoase

Orice productie de materiale publicitare de la casete luminoase la standuri. 

Personalizare 

Tricouri personalizate prin print direct (Direct to Garment Printer) sau serigrafie. Culori vii cu foarte mare flexibilitate, rezistenta mare la intindere si spalari.
Pentru companiilor mari care doresc sa personalizeze echipamentele angajatilor dar si pentru cei care doresc o singura camasa.

Steaguri personalizate

Personalizare steaguri din poliester prin sublimare in rola de dimensiuni mici si mari. Asiguram culori vibrante si rezistenta sporita.

Personalizare obiecte - Serigrfie & Print Digital

Construiti o imaginea puternica de brand cu ajutorul pixurilor personalizate. Tiparim digital sau prin serigrafie orice tip de pix (plastic sau meta).
Se pot personaliza si comanda orice produse doriti